Welcome to Qinsun Instruments Co., Limited.
2023-11-24 0 Views

Een bericht uit het begin van de herfst - goed nieuws van Shanghai QINSUN Instrument Technology Co.,

cyPTextile Testing Instruments, Testing Equipment Manufacturer

Om 20:27:57 op 7 augustus 2022, hoewel het begin van de herfst laat is, komt het rustig. Ze brouwt altijd een heldere en rustige poëzie, met uitbarstingen van osmanthus in de lucht Geur, één berglaag, twee berglagen, de bergen zijn zo ver weg, de lucht is zo hoog, waar is de mooiste ontmoeting? Net aan het begin van de herfst betekent dat de herfst is begonnen, en het betekent ook dat er regen valt , stormen, vochtigheid, enz. hebben de neiging af te nemen of af te nemen, en in de natuur begint alles te groeien van weelderig naar verlaten en volwassen, en het QINSUN-team en de producten met onafhankelijke bronfabrikanten bevinden zich op het gebied van hardware en software, kostenbeheersing, elektronische apparaten, applicatiesoftware, mechanische constructies, plaatbewerking, uiterlijkspuiten, etc. De sector heeft snelle vooruitgang geboekt en onderscheidde zich in een nieuwe situatie: Technologisch inzicht, goed uiterlijk, gebruiksgemak, uitstekende kostenprestaties en andere voordelen en sterke punten. Het heeft geleidelijk duizenden klanten en vrienden gekregen en is favoriet bij tienduizenden gebruikersvrienden.
Herfstregen is vol boze geesten. Wanneer de hemel en de aarde gevuld zijn met melancholische regen, is alles stil en verdraagt ​​het zijn meedogenloze wassing. De prikkelbaarheid van een zomer zal volledig worden weggespoeld door langzaam te weken, en koelte zal de mainstream worden naarmate de hitte ontsnapt. Op dezelfde manier zijn de reguliere producten en kerndiensten van medische testinstrumenten op ons QINSUN-platform, zoals cabines/magazijnen voor het testen van nucleïnezuren, testers voor de stevigheid van medische apparaten, spuit-glijtesters, HME Warmte en vocht Vochtverliestester voor wisselaars, gaslektester voor warmtewisselaarsfilters, druktester voor kanaalbreuk, ademendheidstester voor chirurgische jassen, tester voor elektrostatische demping van beschermende kleding, maskerproductlijn zoals PFE-efficiëntietest voor deeltjesfiltratie, BFE-efficiëntietester voor bacteriële filtratie, luchtfilter-aerosolbacteriën Retentietester, Desktop Flame Retardant Tester, Synthetic Blood Penetration Tester, enz.,Gemiddeld worden ze elke dag verzonden en zijn ze voltooid. Het zaaien in de lente en de teelt in de zomer zijn in de herfst het oogstseizoen ingegaan Van de herfst tot de winter is het de afstand van een seizoen; van drijvende wolken tot motregen is het de afstand van een windvlaag; van de palm van mijn hand tot de rug van mijn hand is het de afstand van een palm ; van mijn hart naar Jouw hart is altijd een afstand van nul. Wanneer de herfstzon geleidelijk verdwijnt, dansen de gevallen bladeren met stukjes gedachten. Leen dit najaar uw jas niet aan anderen, leen uw armen niet aan anderen en leen uw schouders niet aan anderen.
De trots van de herfst zijn de vruchten, niet de knop. Ik geloof dat het QINSUN-platform en het Zhiqingxing-technologieteam in de herfst zware vruchten zullen oogsten.
cyPTextile Testing Instruments, Testing Equipment Manufacturer


cyPTextile Testing Instruments, Testing Equipment Manufacturer