Welcome to Qinsun Instruments Co., Limited.
2023-04-19 0 Views

Analyse van functionele kenmerken van heen en weer bewegende abraser

Reciprocerende schuurmachines worden meestal gebruikt om de slijtvastheid, slijtvastheid en krasbestendigheid van materialen te evalueren. Het kan worden gecombineerd met verschillende accessoires en verschillende wrijvingsmedia gebruiken om de slijtvastheid van materialen te testen.

De gewone heen en weer gaande schuurmachine heeft een uniek ontwerp en ongecompliceerde bediening. Het testmateriaal wordt meestal op een horizontaal monsterplatform gefixeerd en wordt weggesleten door de horizontale beweging van het monster onder het gespecificeerde schuurmiddel en de gespecificeerde belasting. . Het andere uiteinde van de testarm is uitgerust met een gewicht om de balans van de testarm te behouden om de nauwkeurigheid van de belasting van het monsteroppervlak te waarborgen. Schuurmiddelen en laadframes zijn in hoogte verstelbaar om monsters van verschillende hoogtes te kunnen testen. Parameters zoals slag, snelheid en belasting zijn instelbaar.

Verschillende materialen kunnen worden uitgerust met verschillende accessoireconfiguraties voor nauwkeuriger testen om aan verschillende testbehoeften te voldoen. De testrobot arm gebruikt het hefboomprincipe om de betrouwbaarheid van de resultaten te waarborgen.

Er zijn verschillende aanvullende configuraties beschikbaar om aan meer testbehoeften te voldoen. De testarm gebruikt het principe van hefboomwerking om de belasting op het monsteroppervlak aan te passen met een gewicht aan één uiteinde om de betrouwbaarheid van de experimentele resultaten te waarborgen. De heen en weer gaande schuurmachine kan drie soorten monsters tegelijkertijd testen en de operator kan de drie soorten materialen gemakkelijk testen en evalueren.

Principe van het instrument:
Het geteste product is bevestigd op een horizontale tafel en is versleten door de horizontale beweging van de grondwaterspiegel onder het gespecificeerde schuurmiddel en de gespecificeerde belasting. Gebruikmakend van het hefboomprincipe, wordt het andere uiteinde van de testarm gekoppeld aan gewichten om de balans van de testarm te behouden om de nauwkeurigheid van de belasting van het monsteroppervlak en de betrouwbaarheid van de testresultaten te waarborgen. Schuurmiddelen en laadframes zijn in hoogte verstelbaar om geschikt te zijn voor het testen van verschillende monsterst hoogten. Bovendien kunnen volgens verschillende eisen van klanten verschillende wrijvingsmedia worden gebruikt om de slijtvastheid van verschillende producten te testen.

Toepassingskenmerken:
De reciprocerende schuurmachine wordt gebruikt om de krasvastheid en slijtvastheid van coatings, kunststoffen, decoratieve stoffen, auto-interieurs, poolstoffen, enz. te testen. De aanraakschermbedieningen en geeft het testproces weer en parameters zoals het aantal heen en weer gaande schaafwonden, bewegingsslagen en heen en weer gaande bewegingssnelheden kunnen worden ingesteld op basis van de behoeften van de gebruiker. Het unieke wrijvingsarmontwerp realiseert de vervanging van verschillende wrijvingskoppen. De uitvoering van druk wordt nauwkeurig gecontroleerd volgens het principe van hefboombalans. Voldoe volledig aan de verschillende vereisten van verschillende normen voor wrijvingsvorm, wrijvingskop, druk, enz. Tijdens de test wordt het testmonster op een horizontaal monsterplatform gefixeerd en gedragen met de horizontale beweging van het monstere stadium onder het gespecificeerde schuurmiddel en de lading. Het andere uiteinde van de testarm is uitgerust met een gewicht om de balans van de testarm te behouden om de nauwkeurigheid van de belasting van het monsteroppervlak te waarborgen. Schuurmiddelen en laadframes zijn in hoogte verstelbaar om monsters van verschillende hoogtes te kunnen testen. VBtTextile Testing Instruments, Testing Equipment ManufacturerVBtTextile Testing Instruments, Testing Equipment Manufacturer