Welcome to Qinsun Instruments Co., Limited.
2023-04-14 0 Views

Wat is het krasprincipe en de kenmerken van de vijfvingerige krastester?

Het krasprincipe van de krastester met vijf vingers:
Deze testmethode wordt gebruikt om het vermogen van oppervlaktematerialen te testen om zich te verzetten tegen schade veroorzaakt door krassende vingers. Volgens de spijkers of andere harde voorwerpen die in contact kunnen komen met het materiaal, worden schrapende vingers van verschillende materialen gebruikt om met een bepaalde druk op het oppervlak van het monster in te werken volgens de gespecificeerde richting, slag en snelheid, en het schrapen kop en het monster maken een relatieve beweging, wat resulteert in eenrichtingsverkeer, niet-heen en weer bewegende lineaire schrapende baan, de krassen worden parallel gehouden. De uiteindelijke evaluatie van de krassensorische kwaliteit van het materiaal, het kleurverschil tussen het bekraste gebied en het onbekraste gebied, of dee minimale kraskracht wanneer het monsteroppervlak beschadigd is.

De instrumentkenmerken van de krastester met vijf vingers:
1. Het instrument bestaat uit een motoraandrijfmechanisme, een schraapsamenstely, en een apparaat voor het vasthouden en bevestigen van monsters, enzovoort.
2. Krascomponenten zijn onder meer een schraperbeugel, een schrapervinger, positioneringshuls voor de schraper, drukapparaat (gewicht en gewichtssteunstang), etc.
3. Het instrument kan schraapvingers met verschillende specificaties vrij installeren, vervangen en demonteren, kan uniforme eenrichtings lineaire schraapbeweging onder verschillende belastingen implementeren.
4. Ingebed systeem en mens-machine-interface worden gebruikt om het testproces automatisch te besturen, en precisie-servomotoren en kogelomloopspindels worden gebruikt, die een beslissende rol spelen in de nauwkeurigheid van de regeling van de schraapsnelheid volgens relevante normen
5. Wolfraamcarbide materiaal voor het schrapen van vingers, wat de levensduur van instrumenten verlengt.sInTextile Testing Instruments, Testing Equipment Manufacturer