Welcome to Qinsun Instruments Co., Limited.
2023-04-13 0 Views

Het risico van verstoppen aan kinderpolsen Hoe het veiligheidsprobleem van kinderhorloges op te loss

De ontwikkeling van wetenschap en technologie heeft geleid tot een verscheidenheid aan nieuwe productlijnen en heeft ook ons ​​leven enorm veranderd. Naarmate de afhankelijkheid van het publiek van instant messaging-functies blijft toenemen, zijn communicatiemiddelen natuurlijk het doelwit geworden van innovatieve producten. Onder de vele communicatieproducten is er een heel speciaal type product, namelijk smartwatches voor kinderen.

De belangrijkste gebruikersgroep van smartwatches voor kinderen zijn kinderen en de belangrijkste consumentengroep zijn de ouders van kinderen. Vanuit functioneel oogpunt, naast de inherente sociale eigenschappen van communicatiemiddelen, is de grotere aantrekkingskracht van smartwatches voor kinderen dat ouders kunnengebruik dit horloge om altijd en overal in contact te komen met hun kinderen, en tegelijkertijd hoeven ze zich geen zorgen te maken over de zelfbeheersing van kinderen. Problemen verslaafd aan mobiele games. Bovendien hebben de meeste slimme horloges functies zoals positionering en noodcommunicatie, dus het is ook handig voor ouders om kinderen veilig te houden. Voor studenten zijn de mooie vorm van het horloge zelf en sommige entertainment- en leerfuncties vaak favoriet bij hen.

De krachtige ontwikkeling van de markt voor slimme horloges voor kinderen is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de gezonde concurrentie tussen ondernemingen, maar daarnaast is het oorspronkelijke hoofddoel het allerbelangrijkste om deveiligheid van kinderen kinder smartwatch, maar er zijn veel veiligheidsproblemen op zich. Net op de 3.15 van dit jaar bleek een smartwatch voor kinderen, verkocht door een e-commerceplatform 100.000+, een beveiligingslek te hebben, dat gemakkelijk kon worden binnengedrongen door kwaadaardige programma's, en vervolgens werd locatie-informatie verzameld en werden er oproepen gedaan . Ernstige informatiebeveiligingsproblemen, zoals het monitoren van opnames en het bekijken van video-inhoud. Uit onderzoek blijkt dat deze situatie nauw verband houdt met de slechte hardware van de smartwatch en de lage softwareversie. In feite is dit een paradox met de prijs van slimme kinderhorloges.

Naast deze privacygerelateerde sveiligheidskwesties, de positioneringsprestaties, gesprekskwaliteit, elektromagnetische straling en andere informatie van kinderhorloges zijn ook op grote schaal bezorgd en in twijfel getrokken. Er kan worden gezegd dat slimme horloges voor kinderen een veiligheidsprobleem zijn geworden dat verborgen is op kinderpolsen zonder normen en standaarden voor toezicht.

Deze situatie wordt echter daadwerkelijk opgelost. Al in april van dit jaar heeft de Algemene Administratie Markttoezicht de aanbevolen landelijke norm IOS41411-2022 Kinderhorloges uitgebracht, die gericht is op kinderpolshorloges. De positioneringsprestaties, oproep, elektromagnetische straling, informatiebeveiliging en andere belangrijke kwaliteit en veiligheid en pprestatie-indicatoren van het horloge zijn gespecificeerd en relevante evaluatie- en detectiemethoden zijn voorgesteld. In november van dit jaar zal de standaard ook officieel van kracht worden. Daarnaast voeren het Central Network Information Office en andere afdelingen momenteel rectificatiewerkzaamheden uit met betrekking tot de gezondheid en veiligheid van informatie op platforms die veel door minderjarigen worden gebruikt, het grondig opschonen van illegale en slechte informatie en het zorgen voor een groen netwerk om de veiligheid van minderjarigen.

Vanuit het perspectief van de algehele industriële economie is de opkomst van slimme horloges voor kinderen positief voor de huidige samenleving, omdat het het probleem vanildren's veiligheid in gewone gezinnen in een drukke werkomgeving. en verdere ontwikkeling van het onderwijs. Hoe de productie, verkoop en het gebruik van kinderhorloges onder normaal toezicht kunnen worden gebracht en hoe de gezonde ontwikkeling van deze industrie door middel van toezicht kan worden gecoördineerd, is daarom van groot belang en waardevol voor het waarborgen van de veiligheid van jonge mensen en het versterken van gezinsbeheer en onderwijs. OfZTextile Testing Instruments, Testing Equipment Manufacturer